Filmek, ahogy én látom

Szeretem a filmeket, gondoltam leírom mit gondolok egy-egy alkotásról.

Csúcshatás - Limitless

2011.08.07. 23:12 GC (törölt)

Ez a film, egy újabb hatalmas ötlettel gazdagított.

A sztori.
A névtelen író (Bradley Cooper) alkotói válságba kerül. Barátnője elhagyja, és ráadásul a kiadója is őrjöng, mert nem adta le időben a készülő könyv első részletét (mivel egy szót sem sikerült kicsikarnia magából).
Eme helyzetében véletlenül összefut egy régi barátnője testvérével, aki korábban mint drogkereskedő tengette életét; most sincs másként, de most kicsit másban utazik. Egy kísérleti "gyógyszert" ad Eddinek, mellyel állítólag a teljes agykapacitását kihasználhatja. Kihangsúlyozza, hogy 800 dollár egy ilyen tabletta, és csak jövőre kerül majd a piacra. Hazaérve beveszi a tablettát. Az agya megnyílik. Hirtelen mindenre emlékszik, mindent lát és hall, a koncentrációs képessége megsokszorozódik.
Annak rendje és módja szerint a szer hatása másnap reggelre megszűnik. Ellátogat a sráchoz, hogy kellene még.
Rövidesen a díler meghal. A lakása romokban hever. Ekkor esik le, hogy ez a bogyó nem csak egy egyszerű gyógyszer, hanem ölni is képesek érte. Megtalálja a teljes készletet, majd elmenekül. Innentől kezdve megváltozik az egész élete.
Pár nap alatt megírja a könyvet, elkezd tőzsdézni, gennyesre keresi magát. Bekerül a képbe egy helyi orosz uzsorás is, aki szintén igényt tart a tablettákra.

Szerintem nagyon izgalmas film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmek-szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr883132762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása